Överlägg

Ladda surf

Ladda surf

Det finns flera operatörer att välja på om du vill ladda surf. Antingen kan du ladda kontantkort där du laddar på valfritt belopp då surfen är slut. Eller så kan du teckna ett abonnemang där du bestämmer vilken hastighet du vill ha och betalar en månadskostnad.

Nedan kan du läsa mer om alla svenska operatörer och hur det fungerar. Att ladda surf och använda refillkort ska inte vara så dyrt att man behöver låna pengar för att ha råd.

Jämför alla alternativ och läs på om de olika abonnemangen innan du köper kontantkort och laddar surf.

Ladda Telia surf

Om du till exempel väljer Telia surf kontant så finna det 4 datamängder att välja på. Man kan välja mellan 0,5 GB, 2 GB, 10 GB och 20 GB. 0,5 GB och 2 GB har en månads giltighetstid och 10 GB och 20 GB räcker i 6 månader.

Du kan ladda på olika sätt. Det går att göra via din internetbank om du är kund hos Nordea, Swedbank, Danske Bank, eller Handelsbanken. Det går även att ladda surf via Telias app, samt ladda på hemsidan och med en värdecheck som du kan köpa hos Telias återförsäljare.

Om du laddar på ditt Telia Surf med deras app får du var sjätte laddning helt gratis.

Ladda Hallon surf

Även Hallon Surf kan laddas via Internet. För att ladda Hallon surf på deras hemsida så måste du logga in. Det är busenkelt och går snabbt och enkelt på några minuter och du kan betala surfen med kort eller internetbanken.

Du kan ladda 5 GB och 20 GB med kontantkortsalternativet och de räcker i 1 månad.

Ladda Hallon surf

Har du inte redan ett Hallon kontantkort att ladda surf på, så kan du beställa ett från Hallons sajt helt gratis och få det direkt hem i brevlådan. Du kan sedan ladda kontantkortet med valfri mängd surf anpassat efter dina behov.

Om vi ska kunna tillåta våra ungdomar att hänga på sociala medier, så måste de har tillgång till WIFI eller surf. Eftersom det är väldigt viktigt för ungdomar av idag att umgås på sociala medier, så är det också viktigt att de har tillgång till mobiltelefon och surfpott.