Fyll på surf

Ladda kontantkort och fyll på surf

Välj surfmängd och klicka på ditt abonnemang

  • Ladda fast pris 149:-
  • Ladda surf 2 GB
  • Ladda surf 20 GB

Om man ofta är online på sitt mobila nätverk, så förbrukar man mycket surf. Det är en bra ide att utnyttja de WIFI-tillfällen som finns och på så sätt spara in på din egen surf. Det finns olika tips för hur du kan spara surf och därmed även pengar. Att mobilen ska ligga ”vakan” och förbruka din surf medan du sover är ju rena vansinnet. Om du behöver ladda och fylla på din mobil eller mobila bredband med surf så kan du här ladda

Betala laddning med kort eller swish

När du laddar till kontantkort online, så fungerar shish eller kort. Om du inte har råd att ladda kortet för tillfället hellre hade velat ha laddningen via faktura, så kontakta din teleoperatör för att byta tjänst från kontantkort till abbonemang. I övrigt gäller att alla beställningar av tjänster till ett kontantkort betalas direkt vid beställningen. Har du inte pengar tillgängliga så finns det lån utan UC där du kanske du kan låna pengar till ett mindre belopp, tills studiebidraget eller lönen kommer in. Detta är dock inte att rekommendera, då du kan hamna i en skuldfälla.

Tips för att slippa ladda surf ofta

Det finns små tips att ta till för att slippa ladda mobilen lika ofta. För det första ställ in mobilen på att automatiskt söka WIFI-nätverk. Om du har många appar nedladdade, så kontrollera ifall att dessa är inställda på automatisk uppdatering. Isåfall stänger du av det och anger att uppdateringar bara får göras med WIFI-nätverk och inte när du är uppkopplad på din egen surf.